Het boek

Omslag van het boek

Levensfase-overgangen zijn voor veel stellen forse uitdagingen. Maar de eerste  grote en intense overgang is die van twee naar drie: de komst van je baby.  Samen ouders zijn én  liefdespartners van elkaar blijven is niet zo makkelijk en gaat niet vanzelf.
Wij schreven  het boek “Een baby erbij en samen gelukkig blijven”, net verschenen in juni 2011. We hopen hiermee jonge ouders te helpen om succesvoller deze complexe periode door te komen. 35% van deze stellen  gaan namelijk uit elkaar voordat het oudste kind een kleuter is. En dat terwijl hun relatie nog zo gelukkig was toen ze het besluit namen om samen aan een gezinsleven te beginnen.  Uit onderzoek blijkt dat vrijwel elk stel kort na de geboorte van de baby een relatiedip doormaakt. Onze praktische ‘gids’ voor deze hectische periode helpt om beter voorbereid te zijn op alle mogelijke hindernissen. Niet alleen met mooie theorieen maar ook met goede tips en heldere oefeningen. Weten wat je mogelijk te wachten staat, stelt je in staat er beter op te reageren en meer te kunnen genieten.
Wat veel mensen zich niet voldoende lijken te realiseren:

Het grootste cadeau dat je je kind kunt geven is een gelukkige en stabiele relatie tussen jullie als partners.

Kennismaken?

Om je een idee te geven wat je van het boek mag verwachten, vind je hieronder de inhoudsopgave en het eerste hoofdstuk uit het boek. We hopen je daarmee nieuwsgierig te maken om het boek zelf verder te lezen of iemand cadeau te doen die zelf in deze fase zit.

de inhoudsopgave (PDF)
het eerste hoofdstuk (PDF)

Aanschaffen?

Op Bol.com worden 2 versies van ons boek aangeboden:
digitale versie (ePub)
gewone versie

De eerstkomdende cursusdag is 12 december in 'De Princehof' in Heemstede
© babyerbij.nl - Realisatie: Reinschaap Punt NL